Företagslån

Med PreFinance får du inte bara en partner som möjliggör förvärv, investeringar och stärkt likviditet, utan även en affärspartner som förstår och känner din verksamhet.

Kundanpassade lånelösningar

Många av våra kunder efterfrågar ofta upplägg som vanliga banker saknar lösning på. Det kan exempelvis handla om orderfinansiering, bryggfinansiering eller lån för företag där säkerheten ligger i andra typer av tillgångar än de traditionella. Vi samarbetar med flera partners som erbjuder moderna lånelösningar och kan hitta upplägg som är anpassade utifrån ditt företags förutsättningar

Företagslån

Ett företagslån är en form av extern företagsfinansiering som du kan använda i flera syften, till exempel för att anställa personal, köpa/hyra lokaler eller investera i marknadsföring. Många företagare använder även företagslån för att stärka kassaflödet under perioder med tillfällig likviditetsbrist.

Fastighetsfinansiering

En finansiering för dig som t.ex. skall påbörja ett byggprojekt och behöver kapital för att genomföra projektet. Eller för dig i ett påbörjat projekt som kostat mer än vad du räknat på.


Bryggfinansinering

Bryggfinansiering kan oftast ses som en kortsiktigare finansiering. Vanligtvis med en löptid om 6-18 månader. Brygglån används oftast som en tillfällig lösning till man hittar en mer permanent lösning på sin situation.

Orderfinansiering 

Orderfinansiering möjliggör större inköp, vilket leder till fler affärer och ökad omsättning. Tjänsten riktar sig till såväl små nystartade bolag som till större etablerade aktörer. Snabba betalningar kan leda till kassarabatter och förbättrat samarbete med leverantören. Det ger er en ökad likviditet, möjlighet till ytterligare tillväxt och en trygg betalningskedja.

Jämför företagslån direkt med vår samarbetspartner Creddo

Ansök direkt

 • Personlig kontakt

  Vi hjälper er genom hela processen och hjälper er att välja det bästa erbjudandet som ni får fram via Creddo. Kontakta oss

 • Snabb utbetalning

  Vid ett beviljat lån via Creddos tjänst har ni pengarna snabbt på ert konto.

 • Enkel ansökan

  Ansökan hos Creddo görs enkelt, tryggt och snabbt med Bank ID.

 • Flera lånegivare

  Via Creddo får ni tillgång till 20+ långivare med endast 1 kreditupplysning via UC.

*Läs igenom Creddos användarvillkor innan du använder deras tjänst i länken ovan. Prefinance Sweden AB är endast en samarbetspartner till Creddo, och jämförelsetjänsten ägs och hanteras av Creddo AB.